Bedrijf

Het begint bij Olimpio Pacitti, afkomstig uit Italië, het land van de gelato. Hij start in 1931 samen met zijn vrouw Angelina Faccenda, het bedrijf op. Jawel in België. Het begin van een succesverhaal.

Meer dan 90 jaar later zoeken de huidige zaakvoerders tot op de dag van vandaag harmonieus verder naar de perfecte balans om dit mooie, ambachtelijk familiebedrijf verder te laten uitgroeien.

Lekkere koekjes én ... veilige en gecontroleerde productie

Onze koekjes zijn niet alleen lekker maar ook in een veilige omgeving gemaakt. We zijn fier te kunnen zeggen dat we beschikken over een BRCGS Global Standard Food Safety AA-certificaat. Elke dag opnieuw werken we onder het toeziend oog van onze in-huis kwaliteitsverantwoordelijke Eva Eeman.

Kennis en traditie!

Albertino

Albertino Hebbelinck, dé smaakmaker van Biscuiterie Le Vesuve. Zijn passie voor kwaliteit zorgt voor dezelfde zorgvuldig vervaardigde technieken en recepten. Honderden tevreden ijsbereiders worden al meer dan 85 jaar bediend en Albertino zet deze traditie verder.

“Onze klanten kunnen op onze expertise bouwen en vertrouwen”

Voedselveiligheid!

Eva

Eva Eeman en haar team controleren het volledig productieproces!

Elk koekje moet uiteindelijk perfect in de verpakking terechtkomen, onberispelijk het bedrijf verlaten en keurig bij de klant aankomen.

Tegen de tijd dat ons koekje jouw ijsje bereikt is het gecontroleerd en veilig bevonden. Thumbs up.

Dankzij de investeringen in automatisatie, hygiëne en productontwikkeling produceren we voor tal van vooraanstaande bedrijven in binnen- en buitenland. Prijs/kwaliteit is van primair belang binnen een kwaliteitsmanagementsysteem.