Ambachtelijke kwaliteit

Biscuiterie Le Vesuve is een echt familiebedrijf, geleid door de derde generatie en opgericht in 1931. We zijn gespecialiseerd in het produceren en verdelen van koekjes en toebehoren bestemd voor de ijsconsumptie. Dankzij de investeringen in automatisatie, hygiëne en productontwikkeling produceren we voor tal van vooraanstaande bedrijven in binnen –en buitenland. We willen onze klanten optimaal van dienst zijn, waarbij prijs/kwaliteit van primair belang is en een kwaliteitsmanagementsysteem van toepassing is.

Ambachtelijke kwaliteit

Onze infrastructuur

Ons nieuw gebouw werd in januari 2013 in gebruik genomen en voldoet aan de strengste normen op vlak van milieu, traceerbaarheid en productieflow.

Onze infrastructuur

Gecertificeerd

Ons volledig productieproces en organisatie is BRC AA-gecertificeerd en opgevolgd door onze eigen kwaliteitsverantwoordelijke.

Gecertificeerd

Bedrijfsleider: Albertino Hebbelinck

Bedrijfsleider: Albertino Hebbelinck

Kwaliteitsverantwoordelijke en medezaakvoerder: Eva Eeman


Kwaliteitsverantwoordelijke en medezaakvoerder: Eva Eeman